Tahu lokasi dan dengar suara di telefon anda je!
 

Apa yang kami sediakan

Risau pasangan anda ke mana? Kami sediakan dua jenis tracker iaitu M-Pro+ dan Ms Bank. Letak sahaja di kenderaan pasangan atau hantar sebagai hadiah dalam bentuk power bank, anda ready tahu lokasi, dengan siapa dia berbual, gambar tempat dia berada siap dengan bukti rakaman. 

Video cara penggunaan lengkap disediakan, jom tonton video ni dulu!

Feedback Pengguna

Kalini tertangkap!

Bukan sekali Encik Suami ada orang lain. Ada yang sampai 5 tahun berkenalan, dan perempuan tu berharap dapat berkahwin dengan Encik Suami. Memang terkejut bila dapat tahu, tapi apa benda betul yang Puan Nur lakukan? Jom dengar kisah Puan Nur, semoga anda next yang dapat selamatkan keluarga.

Mana ko tau bah!

Puan Jess dengar suami bercall dengan perempuan lain dalam kereta. Cik suami plan nak buat Puan Jess marah supaya dia boleh keluar untuk duduk homestay dengan perempuan tersebut. Apa tindakan Puan Jess bila dapat tahu?? Jom dengarkan.

Bukti Kukuh, Suami terdiam

Kak Sue lama dah curiga dengan cik suami. Tapi bila tanya memang suami akan pusing, dia tak mengaku macam mana pun. Tapi lepas dapat bukti dengan device MS, apa jadi?? Jom dengar sendiri dari Kak Sue

Sesi FB Live

Like dan follow Facebook Page Master Secure untuk mengikuti Live dan perkembangan terkini.

[LIVE] Sesi Tahu Pulokk | 6 PM

Dengar Ramai dah berubah lepas dapat BUKTI?

[LIVE] Sesi Ruang Bantu | 10 PM

Elak 7 perkara ni, Stop panjangkan masalah

Device MS

M-Pro+

Device latest yang sangat nice dari Master Secure. Kalis air, tahan lasak, dan bateri tahan lama. Lekat je di kenderaan tersayang, sedia tahu aktiviti si dia setiap masa. Klik video untuk lebih info

MS Bank

MS Bank adalah power bank biasa yang di ubah suai khas dengan fungsi MS Device. Anda jauh dari pasangan? Boleh balut hantar sebagai hadiah pada pasangan. Jom tonton dulu video ni

Untuk sebarang pertanyaan, terus hubungi team kami

Malay