Tahu lokasi dan dengar suara di telefon anda je!

Jaga dia bersama Master Secure

Master Secure

Diasaskan pada 18 March 2020, Master Secure telah membantu beribu pengguna untuk mengawasi orang tersayang. Syarikat Teknologi GPS dengan dua peranti utama iaitu M-Pro Plus dan MS Bank.

Feedback Pengguna

Puan Jess | Sabah

Puan Jess dengar suami bercall dengan perempuan lain dalam kereta. Cik suami plan nak buat Puan Jess marah supaya dia boleh keluar untuk duduk homestay dengan perempuan tersebut. Apa tindakan Puan Jess bila dapat tahu?? Jom dengarkan.

Puan Nur | Perak

Bukan sekali Encik Suami ada orang lain. Ada yang sampai 5 tahun berkenalan, dan perempuan tu berharap dapat berkahwin dengan Encik Suami. Memang terkejut bila dapat tahu, tapi apa benda betul yang Puan Nur lakukan? Jom dengar kisah Puan Nur, semoga anda next yang dapat selamatkan keluarga.

Kak Sue | Perlis

Kak Sue lama dah curiga dengan cik suami. Tapi bila tanya memang suami akan pusing, dia tak mengaku macam mana pun. Tapi lepas dapat bukti dengan device MS, apa jadi?? Jom dengar sendiri dari Kak Sue

Sesi FB Live

Like dan follow Facebook Page Master Secure untuk mengikuti Live dan perkembangan terkini.

[LIVE] Sesi Tahu Pulokk | 6 PM

Dengar Ramai dah berubah lepas dapat BUKTI?
[LIVE] Sesi Ruang Bantu | 10 PM Elak 7 perkara ni, Stop panjangkan masalah

Device MS

M-Pro+

Device latest yang sangat nice dari Master Secure. Kalis air, tahan lasak, dan bateri tahan lama. Lekat je di kenderaan tersayang, sedia tahu aktiviti si dia setiap masa.

MS Bank

MS Bank adalah power bank biasa yang di ubah suai khas dengan fungsi MS Device. Anda jauh dari pasangan? Ini pilihan terbaik untuk awasi si dia.

Untuk sebarang pertanyaan, terus hubungi team kami

13 Ulasan
  • Balas
    Disember 10, 2021, 2:59 am

    Amat membantu isteri sangat2 rekomen

    • Balas
      September 18, 2022, 10:58 am

      Lokasi trusted

  • Balas
    Januari 5, 2022, 6:32 am

    Salam dan hi kepada para pelawat website yang kami kasihi. Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk dan perkhidmatan dari Master Secure anda boleh klik link disini: https://wa.link/vvdzw6

    Team kami sedia untuk bantu anda, Semoga semua dipermudahkan ya! Terima kasih ๐Ÿ™‚

  • Balas
    Februari 14, 2022, 1:26 am

    Alhamdulillah..tak rugi skit pun guna Master Secure ni tau…
    Jgn ragu2 pd yg blm mengunakan lagi alat ini…
    saya sudah…anda bila lagi!!!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

  • Balas
    Februari 14, 2022, 1:27 am

    Haii, nak share sesuatu, alhamdulillah, selama ni saya asik fikir yg bukan2 pada suami, maklumlah kita suri rumah kan, takut mcm2 berlaku di luar sana, dari segi bahayanya dia dlm perjalanan kerja, atau bahayanya yang kita sendiri tak jangka, akk di perkenalkan dengan alat ini, memang terbaik, gerak gerinya semua kita tahu, dia pergi mana buat apa pun kita boleh tahu.. Alhamdulillah dengan adanya alat ini boleh jawab segala soalan yg kita ingin tahu.segala perbualannya pun kita boleh dengar. Dia bercakap dgn siapa pun kita tahu, hebat alat ini… T. Kasih

  • Balas
    Februari 15, 2022, 6:19 am

    Memang terbaik. Amat membantu isteri sangat2.

  • Balas
    Februari 21, 2022, 2:25 am

    Salam dan hi kepada para pelawat website yang kami kasihi. Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk dan perkhidmatan dari Master Secure anda boleh klik link disini: https://wa.link/vvdzw6

    Team kami sedia untuk bantu anda, Semoga semua dipermudahkan ya! Terima kasih ๐Ÿ™‚

  • Balas
    April 1, 2022, 3:21 pm

    Good

  • Balas
    Julai 29, 2022, 10:01 pm

    persiapan awal

  • Balas
    Oktober 4, 2022, 2:24 am

    Terima kasih di ucapkan kepada master secure..memperkenalkan alat Powerbank yg ajaib ni..dah tertangkap terbongkar si suami bersembang dengan scandle,bila tanya tak mengaku..lagi marah balik tak nk mengaku katanya kita ni macam tokong semua benda di mana p tahu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚padan muka mana nk menipu lagi..kalau dia p di suatu tempat tu,saya chat la tanya ok sampai dekat situ yer,pelek heran lah dia,,dia tuduh kita upah orang sentiasa ekot dia๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    • Balas
      Oktober 4, 2022, 2:25 am

      thank u atas comment nya puan.. semoga lebih ramai isteri yang dibantu๐Ÿ˜Š

Tuliskan Komen Anda
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Malay